Ervaringen

Ton

Ik kwam voor rugpijn en migraine, met het idee om even twee lokale problemen op te lossen, mijn rug en mijn hoofd. Maar het bleken geen lokale problemen. Pascale bracht me met shiatsu in contact met mijn lichaam, mijn hele lichaam, en mijn lichaam in contact met zichzelf, met mij. Van daaruit begon het te stromen, en ging het beetje bij beetje de goede kant uit. Ik heb nu veel minder last van de klachten waar ik voor kwam, maar er is meer gebeurd dan dat, ik voel me meer in contact met mezelf en met anderen.

Miek

De onrust en krampen in mijn benen, waardoor ik ze continu moest bewegen (restless legs), maakten dat ik heel slecht sliep. Ik had hier al heel lang last van. Tijdens de behandeling werd vooral de onrust in mijn benen heel erg. Maar… na drie of vier behandelingen was het helemaal over. Ik ben nu al een jaar van de onrust en de krampen af en dat is een verademing.

Piet

Ik had al geruime tijd last van pijn in mijn schouder en rug. Pijnstillers/ontstekingsremmers deden niet voldoende. Injecties zag ik niet zitten. Ik ben op zoek gegaan naar een alternatieve methode en zo in contact gekomen met Pascale en haar shiatsu-praktijk. Al na een paar behandelingen merkte ik resultaat en heb nu al meer dan een jaar geen pijn meer. De ontspanning die ik ondervind van shiatsu doet mij zo goed dat ik nog steeds 1x per maand ga.

Hanneke

Al lange tijd liep ik met een bepaalde klacht rond en het wilde maar niet overgaan. Ik kende Shiatsu nauwelijks, maar omdat ik de website van Pascale maakte kwam ik op het idee om haar hulp te vragen. Na een aantal sessies heb ik inderdaad geen last meer en ik voel me veel energieker. Het is echt een moment van rust en aandacht voor jezelf. Dank je wel!

Coby

Al 20 jaar heb ik rugklachten waardoor ik vooral bij het zitten pijn heb. Hobby's zoals legpuzzels maken, haken, lekker op een terrasje zitten lukten vaak niet meer. Sinds een half jaar kom ik nu regelmatig bij Pascale. Ik heb veel minder pijn, kan me beter ontspannen en ben veel minder moe. Ook heb ik weer eens een puzzel gemaakt, gehaakt, en als ik met mijn man op een terras zit hoeven we niet na 10 minuten alweer weg. Het blijft opletten met mijn rug maar na de behandeling voel ik mij stukken beter. Ik krijg goede tips en het is een moment van ontspanning waarin ik goed naar mijn lichaam kan luisteren.

Irm

De eerste keer dat ik bij je kwam voor een shiatsubehandeling voelde het alsof er een gordijn openging: de energie stroomde binnen. Ik kon weer beslissingen nemen en kreeg ook weer energie om te gaan sporten. Heel erg bedankt dat je de spiraal doorbrak.

Wil

Met shiatsu heb ik eindelijk een methode gevonden die mijn lichaam past. Op een zachte manier ben ik zo goed als helemaal van mijn rugklachten af. Èn ik heb meer energie.

Astrid

Shiatsu was voor mij de aanzet om de bal weer de goede kant op te laten rollen.

Gemma

Goed voor je lichaam en geest zorgen, dat doe ik gewoon niet genoeg. Het is fijn en handig als ik daarbij af en toe door iemand geholpen wordt. Enerzijds door fijne behandelingen die effect hebben en anderzijds door goeie oefeningen en eettips. Dat doet Pascale voor mij. Haar behandelingen en adviezen zorgen dat ik me gezond, vitaal en 'at ease' voel. Dank je wel daarvoor!