Shiatsubehandeling

Soms is één consult voldoende, soms zijn er meer behandelingen nodig en stel ik een behandelplan met je op.

Het eerste consult

Bij het eerste consult bespreken we je klachten en hoe zij jou belemmeren in je dagelijkse leven. Ook kijk ik naar je levenswijze en je lichaamshouding. Vervolgens onderzoek ik je buik en je rug om te bepalen welke energiebanen de meeste aandacht nodig hebben. Al deze informatie gebruik ik bij de behandeling.

De behandeling

Bij de behandeling oefen ik met mijn vingers en handen druk uit op de energiebanen van je lichaam. Hierdoor verdwijnen de blokkades en kan je levensenergie weer vrij stromen. Zo nodig geef ik je tips mee over je houding en leefstijl die je genezing ondersteunen en zorgen dat je klachten niet terugkomen.

Behandelplan

Wanneer je meer behanelingen nodig hebt, stel ik een behandelplan met je op. In de weken na een behandeling werkt de behandeling vaak nog door. Afhankelijk van hoe de behandeling bij jou aankomt, passen we je behandelplan later nog aan.

Praktisch

Tijdens de behandeling lig je op een Japanse mat op de grond. Ik geef de behandeling op het geklede lichaam. Daarom is het prettig als je ruimzittende, katoenen kleding draagt.